So when the waves come rolling in, then I won’t turn the tide and in the line of fire, you’ll set me aside. So go on Richard let go.

   
  Tiden går och snart är juli slut. Förvånas lika mycket varje gång när det bara är någon vecka kvar innan det är ny månad igen. 

Men livet ser lite ut såhär nu, lyssnar på sommarprat i P1, plockar svamp och blåbär tillsammans med farmor, springer någon runda, solar badar när vädret tillåter, läser ut bok efter bok och dricker vin på berget med farmor. Nästa vecka åker Arvid och jag på vår numera årliga resa tillsammans och i år tar vi oss till Gotland. Det ska bli så himla himla fint. 

  
Men det här veckan har varit himla hemsk. Sådär så det gör ont allra längst in i hjärtat och hela själen känns grå och tung. För i fredags somnade vår allas älskade älskade Fanny in och det gör så ont i mig att inte få gosa med henne varje dag, att inte vakna av tassadet upp för trappan och att inte mötas av världens lyckligaste hund när vi inte sett varandra på ett par dagar. Men jag antar att livet är så också. Det gör bara så himla ont när någon man älskar helt plötsligt inte finns mer. 

Vila i frid Fanny och hoppas du möter Sabina där uppe så ni äntligen kan få leka med varandra igen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s